3.DEFA YAPACAĞIMIZ İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMAMIZIN DUYURUSU

Öğrencilerimizde İstiklal Marşı´nı ruhuna uygun okuma farkındalığı

kazandırmak için 10.03.2021 Çarşamba günü İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması düzenliyoruz. Yarışma için okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve öğretmenlerimizle  komisyon oluşturacağız ve bu  komisyon İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasına katılan öğrencileri puan olarak değerlendirecek ve bu değerlendirme sonucu komisyondan en yüksek puanı alan öğrencimiz 1. olacak. Birinci olan öğrencimize hediyemiz olacak. Burada öğrencilerimizin dikkat edeceği husus İstiklal Marşımızı 10 kıtasını ezberleme, İstiklal Marşını şiirsel okuma, güzel ve anlamına uygun okuma önemlidir. İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmamıza tüm öğrencilerimiz katılabilir. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyrulur.