BESLENME DOSTU OKUL PANOMUZ

Okulumuzde öğrencilerimize sağlıklı

beslenme farkındalığı yaratmak için Beslenme Dostu Okul Projesine katılım sağladık. Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında öğrencilerimize sağlık yaşam için spor yapma,  meyve tüketimi, sağlıklı kahvaltı vb birçok etkinlik yaptırdık. Yine bunların yanında öğrencilerimizde sağlıklı yaşam fakındalığı  oluşturabilmek için okulumuzda Beslenme Dostu Okul Panosu hazırladık. Pano hazırlamada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberimizin altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Yine her gün en azından web sayfamızdaki ilk 5 haberimiz ile ilk 5 duyurumuzu tıklayıp altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Okulumuzun başarısına destekleriniz bizim için önemlidir.

01-03-202001-03-202001-03-202001-03-2020