EBA YA NASIL GİRİLİR?

         EBA'ya giriş aşamaları şu şekildedir;  


Google a EBA yaz-Çıkan Seçeneklerden EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses ... seçeneğini tıkla-Açılan EBA Sayfasının Sağ Üst Köşesinde Üç Çizgiye Tıkla-Öğrenci Giriş e tıkla-Öğrenci TC´si ve şifreyi İlgili Bölümlere Yaz ve tıkla artık EBA Derse girmiş oluyorsun. EBA Derse girince öğretmeninin verdiği ödevleri, çalışma etkinlikleri vb artık görülmektedir.Öğrencilerimiz bu ödev çalışmalarına tıklayarak ödevlerini yapabilmektedir. 

                EBA DERS´e giriş aşamaları da bu şekildedir.

        EBA portalında öğrencilerimizin dersleri için etkinlik, konu anlatım video, slayt, kitap, dergi vb bir çok etkinlik var. Yine öğretmenlerimiz öğrencilerimize EBA üzerinden ödev, çalışma kağıdı, dersi ile ilgili çalışma yaprakları, video vb. ödevler vermekteler. Sizden isteğimiz öğrencimize EBA üzerinde ödev verilmişse öğrencimize ödevini yapacağı süre kadar telefonunuzu vererek öğrencilerimizin ödevini yapmalarına yardımcı olursanız seviniriz. Yine öğrencilerimiz okulda öğrendiği bilgileri pekiştirmek adına EBA Portalına girerek öğrendiği konu ile ilgili hazırlanmış bir çok etkinlik, konu tarama testi, video vb var. Öğrencimiz EBA´ya girerek ek çalışma yapabilir. .Öğrencilerimize dersleri sadece kitap, defterden değil farklı öğretim yöntemleri ile kalıcı öğrenme sağlamak istiyoruz. Öğrencilerimiz mümkünse her akşam EBA´ya girip sizlerin gözetimi altında derslerini EBA´da yaparsa iyi olur. Bu konuda sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. Bu haberin linkini ilkokulda, ortaokulda, lisede ve açık lisede çocuğu okuyan arkadaşlarınıza göndererek arkadaşlarınızın  EBA´ya öğrencinin nasıl gireceğini öğrenmiş olur. 

              Haberimizin altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Yine her gün en azından web sayfamızdaki ilk 5 haberimiz ile ilk 5 duyurumuzu tıklayıp altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Okulumuzun başarısına destekleriniz bizim için önemlidir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi