ETKİNLİKLER BÖLÜMÜMÜZE YENİ BÖLÜMLER EKLEDİK

Okulumuzun web sayfası

bulunmaktadır. GOOGLE arama bölümüne "VEZİRKÖPRÜ MEZRAA İLKOKULU" diye yazınca çıkan sonuçlardan en üsttekine tıklayınca çıkmaktadır. Okulumuzun Web Sayfasına yeni bölümler ekledik. Okulumuzun Web Sayfasına girince 3 çizgi olan yeree tıklayınca açılan seçeneklerde "Etkinliklerimiz" yazan yere tıklayınca bu bölümde okulumuzda yaptığımız Yarışmalarımızı, Gezilerimizi, Tören ve Kutlamalarımızı, Sergi çalışmalarımızı görebilirsiniz. Her bir bölüme tıklayarak yarışmalarımız, gezilerimiz, tören ve kutlamalarımız ve sergimiz ile ilgili haberlerimizi ve fotoğraflarımızı görebilirsiniz.

08-11-201908-11-201908-11-2019