OKUL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI 3

Okulumuzu yapan Müteahhit Orhan EROL

Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİRCAN Bey, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet DEĞİRMENCİ Bey ve Yatırım İzleme Müdürü Necdet İĞCİ Bey ile yaptığımız görüşmeler netice verdi ve okulumuzda yaz tatilinden bu zamana kadar birçok çalışma yapıldı. Bu kapsamda;

1- Su hidroforu tamir edildi.

2-Yangın hortumunun giriş kısmı yenilendi.

3-Okulun giriş kapısı tamir edildi.

4-Acil çıkış kapısı tamir edildi.

5-Yangın alarm sistemi tamir edildi.

6- Yangın sensörleri bakımı yapıldı.

7- Açıkken kapanmayan, kapalıyken açılan pencerelerin tamiri yapıldı.

8-Bozuk olan klozet muslukları ve lavabo muslukları yenilendi.

9-Telefon santral sistemi tamir edildi.

10-Su deposu tamir edildi ve içi, dışı gıda silikonu ile slikonlandı. Su deposunun dışı profil ile sağlamlaştırıldı.

11-Okulumuzun bayrak direği tek ve sabit direkti. Bu direğin yanına bir direk daha dikildi ve her iki direk de mekanizmalı hale getirildi.

12- Tüm pencereler dıştan slikonlandı.

13-Uydu çanağı ve dış aydınlatma projektörleri montajı yenilendi.

14-Kalorifer yedek pompası yenilendi.

Tüm bu çalışmaların yapımını gerçekleştiren Müteahhit Orhan EROL'a, bizlere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİRCAN Beye, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet DEĞİRMENCİ Beye, Yatırım İzleme Müdürü Necdet İĞCİ Beye Mezraa İlkokulu olarak teşekkür ederiz.

18-10-201918-10-201918-10-201918-10-201918-10-2019