OKULUMUZ VEKAP DERGİSİNİN MART SAYISINDA

Okulumuz Vezirköprü Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi Dergisinin

Mart ayı sayısında 3 haber ile yer almıştır. Birinci haber olarak Mezraa Otaokulu öğrencileri okulumuzda Regaip Kandili Programı yapmıştı. Bu haber olarak yer almıştır. İkinci haber olarak  okulumuzda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapmıştık. Bu haber olarak yer almıştır. Üçüncü haber olarak da Sevdamız Samsun Platformu okulumuzu ziyaret etmişti. Bu haber olarak yer almıştır. Bu 3 haberin olmasında emeği geçen herkese Mezraa İlkokulu olarak teşeşkkür ederiz.

Haberimizin altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Yine her gün en azından web sayfamızdaki ilk 5 haberimiz ile ilk 5 duyurumuzu tıklayıp altında yer alan Beğen kutucuğunu işaretleyerek okulumuzun başarısına katkı sağlayabilirsiniz. Okulumuzun başarısına destekleriniz bizim için önemlidir.

07-05-201907-05-201907-05-201907-05-2019