SAMSUNSPORUMUZUN MAÇINA GİDİYORUZ

26.10.2019 Cumartesi günü Samsun'a

gezi düzenliyoruz. Gezi kapsamında öğrencilerimize Hayvanat Bahçesi, Bandırma Vapuru vb yerleri gezeceğiz. Daha sonra da Samsunporumuzun Mamakspor ile saat 15:00'da yapacağı basketbol maçına daha sonra da saat 19:00'da Samsunspor-Sancaktepe maçına gidiyoruz. Gezimize 10 öğrencimizi götüreceğiz. Geziye gidecek 10 öğrencimizi okulda açtığımız çeşitli yarışmalarda derece yapan öğrencilerimizden belirledik. Daha başka gezilerimizde olacak. Öğrencilerimiz gezilerimize gitmek istiyorlarsa yarışmalarımıza aktif olarak katılsınlar.

Öğrencilerimiz Samsun gezisi için sabah 08:00'de okulun önünde hazır olsunlar.Samsun'a servis şoförümüz Aslan DAĞDELEN ile gideceğiz. Öğrencilerimiz yanlarına su, atıştırmalık yiyecek, içecek alsınlar. Yine yanlarına mont alsınlar. Araba tutma ihtimaline karşı poşet bulıundursunlar.