VEZİRKÖPRÜ GEZİSİ İLE İLGİLİ DUYURU

02.05.2019 Perşembe günü Vezirköprü´yeyapacağımız

Gezi Programımız 08:30´da Veziköprü Ziraat Bankası önünde olacak şekilde öğrencilerimizi okul servisleri toplanma yerlerinden 07:50 gibi alacaktır. Dolayısıyla tüm öğrencilerimiz okul taşıma zamanlarında okul servisine bindikleri yerlerde 07: 50´de hazır olsunlar.  Mezraa Merkez mahallede olan öğrencilerimiz de  okulumuzun giriş kapısının önünde 07:50´de hazır olsunlar. Mezraa Merkez Mahallemizde olan 10 öğrencimizi Servis Şoförlerimiz İsmail YLMAZ 4 öğrenci, Recep DAĞ 2 öğrenci, Selahattin ÇATALKAYA 4 öğrenci alacak şekilde planlama yapılmış ve araçlardaki öğrencilerin isim listeleri tüm servis şoförlerimize imza karşılığı tebliğ edilmiştir. Dolayısıyla merkez mahallede olan 10 öğrenci hangi servise bineceği servis şoförlerinin elindeki listeden kontrol edilip öğrenciler hangi araçta planlama yapılmışsa o araca binmesi gerekmektedir. Gezilerde zaman çok önemli. Dolayısıyla daha çok yer gezebilmek için tüm öğrencilerimiz bu zaman çizelgesine uyması önem arz etmektedir. Gezimiz 15:00´da sona erecek ve öğrencilerimiz geldikleri araçlarla tekrar geri dönecek ve evlerine bırakılacaktır. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyrulur.